Sex tlf tone damli nakenvideo

sex tlf tone damli nakenvideo

Tone Damli ler av kritikerne. Her spiller Tone rått på sex og kropp. mener derimot at det ikke er noe galt i å spille på sex i en slik video. Last opp video · Last opp bilde · Legg til arrangement · Send hilsen · Skriv leserbrev Advokatene til Tone Damli Aaberge varsler søksmål mot bloggeren Christian navngir han en kjendis som han mener Aaberge har hatt sex med: at Vindenes eller andre trenger å frykte en telefon fra hans kontor. Tones sexy video har skapt Twitter-storm - nå har kjæresten meldt seg på debatten. OPPRØRT: Lydverket- «Grunnen til at jeg aldri skal intervjue Tone Damli».

Match priser kontaktannonse nett

Trine Sollie skriver blant annet på twitter   - hvor hun linker til til Damli Aaberges musikkvideo på YouTube: Se den omstridte videoen på Damli Aaberges egen blogg - Jeg synes det er trist å se at hun gjør seg selv så dum. Etter operasjoner er Justin 36 forsatt ikke fornøyd. SEXY: Tone Damli Aaberge stiller lettkledd i sin nye musikkvideo. Det er stjerneprodusent Kid Joki, eller Joakim Haukaas som han egentlig heter, som har produsert låta. Les mer Tone Damli er tilbake på jobb - med hemmelige hjelpere i kulissene. Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Les mer I dag får Tone Damli sykehusbesøk av familien. Dette blir mitt musikkår, sier Damli.

sex tlf tone damli nakenvideo

Norge forrige uke sa hun at kun Tone Damli kunne følge moten og vise magen. Finner frekke bilder og sex -SMS . Hysterisk twerke- video sett av millioner. Tone Damli ler av kritikerne. Her spiller Tone rått på sex og kropp. mener derimot at det ikke er noe galt i å spille på sex i en slik video. Tones sexy video har skapt Twitter-storm - nå har kjæresten meldt seg på debatten. OPPRØRT: Lydverket- «Grunnen til at jeg aldri skal intervjue Tone Damli».


Tilsynsorgan: Medietilsynet - www. Tone selv innrømmer at videoen spiller på sex, og på sin egen blogg skriver hun: Les også: Tone. VIDEO: Markus utfordre de norske ESC-finalistene. Såpass raus må man være. Ja, jeg spiller på sex, og det er helt greit. Disse pengene vil i tilfelle bli gitt til et veldedig formål, understreker Elden overfor NTB. Lik Bergensavisen på Facebook.